Social Seeder

In de kijker: Social Seeder

Social Seeder is een tool om de ambassadeurs van uw bedrijf of merk te identificeren, te rekruteren en  te activeren. Door hen te vragen om uw boodschappen te delen met hun sociaal netwerk, ontstaat een digitale mond-aan-mond campagne.

Activeer, analyseer en optimaliseer

De ambassadeurs vormen een netwerk van mensen die zich betrokken voelen bij uw bedrijf of merk. Via Social Seeder kunt u in dialoog treden met uw ambassadeurs, hun inspanningen erkennen of zelfs belonen met een attentie. Met Social Seeder heeft u controle over de boodschap, de verspreiding en de impact ervan. U creëert zelf de boodschap die uw ambassadeurs delen met hun netwerk, eventueel met toevoeging van een persoonlijke boodschap. Via het dashboard op het platform kunt alle informatie live opvolgen. In één oogopslag ziet u het aantal views en clicks, het bereik, de conversie en de marketingwaarde. Dankzij de ingebouwde leercurves kunt u uw campagnes verder optimaliseren.

Social Seeder maakt het makkelijk om uw boodschap te laten delen op vijf verschillende sociale media-netwerken: Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ en Pinterest.

Ziet u al de mogelijkheden voor uw bedrijf of merk?

Website Social Seeder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *