SEO tips

SEO tips voor uw website

Hoe laat u uw website goede scoren bij zoekmachines? Volg deze eenvoudige tips om zoekmachines inzicht te geven in de inhoud van uw website:

Geef bezoekers de informatie die ze zoeken

Zorg ervoor dat uw website pagina’s met kwalitatief hoogwaardige inhoud bevat, vooral de homepage. Als uw pagina’s nuttige informatie bevatten, trekken ze veel bezoekers en zal er mogelijks een link worden geplaatst naar uw website. Maak een website die informatie bevat waar uw doelgroep iets aan heeft en schrijf pagina’s waarin informatie op een heldere en correcte wijze wordt weergegeven. Bedenk welke woorden gebruikers zullen typen om de door u geboden informatie te vinden en gebruik deze woorden op uw website.

Zorg dat andere websites doorlinken naar uw website

Dankzij links naar uw website kunnen ‘crawlers‘ van zoekmachines als Google en Bing uw website makkelijker vinden en wordt uw website mogelijk weergegeven op een hogere positie in de zoekresultaten. Voor het weergeven van resultaten voor een zoekopdracht maken zoekmachines gebruik van geavanceerde tekstvergelijkingstechnieken om pagina’s weer te geven die zowel belangrijk als relevant voor de betreffende zoekopdracht zijn. Bedenk dat de algoritmen van zoekmachines onderscheid kunnen maken tussen natuurlijke en onnatuurlijke links. Natuurlijke links naar uw website ontstaan vanuit de dynamische aard van internet, namelijk wanneer andere websites uw inhoud waardevol vinden en aannemen dat uw website dus waardevol zal zijn voor hun bezoekers. Onnatuurlijke links naar uw site zijn speciaal geplaatst om uw site populairder te laten lijken in de zoekmachines.

Nood aan meer tips?

Download de beginnershandleiding voor zoekmachineoptimalisatie  (SEO) van Google.

Download de handleiding met meer SEO tips

 

Heerser kan uw bedrijf verder ondersteunen met websiteoptimalisatie, zoekmachinemarketing en SEO.

Lees meer over ons SEO advies

 

Bron: Google

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *